joi, decembrie 7, 2023

ISU Giurgiu: 25 de situaţii de urgenţă, în patru zile

Must Read

 

În perioada 16.02.2018 –19.02.2018,  subunitățile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 25 situații de urgență, astfel:

– 21 intervenții  ale  Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare și Descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical. În cazul intervenţiilor SMURD, cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost:hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme. -1 intervenţie- inundaţie gospodărie- localitatea Adunații Copăceni;-1 intervenţie- incendiu locuință- localitatea Adunații Copăceni;-1 intervenţie- incendiu pubelă de gunoi– municipiul Giurgiu;-1 intervenţie- incendiu locuință- localitatea Plopșoru;

În data de 16.02.2018, ora 12:49,  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Adunații Copăceni pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Călugăreni. Pompierii au acționat pentru degajarea apei acumulate în curtea locuinței.

În data de 16.02.2018, ora 17:30  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Adunații Copăceni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Punctului de Lucru Călugăreni. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars în totalitate trei camere construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Cauza probabilă a producerii incendiului: jar/scânteie.

În data de 18.02.2018, ora 01:55  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tomberon. La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars două containere de gunoi. Cauza probabilă a producerii incendiului: fumat.

În data de 19.02.2018, ora 03:24  I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină în localitatea Plopșoru pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului de pompieri Giurgiu. Pompierii au acționat pentru limitarea propagării și stingerea incendiului în urma căruia au ars acoperișul locuinței și al garajului pe o suprafață de aproximativ 70 mp. și tocăria unui geam din PVC. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This