miercuri, iulie 24, 2024

Peste 500 de apeluri la 112, redirecţionate către Jandarmeria Giurgiu, anul trecut

Must Read

Intervenția în cazul unor animale agresive, tulburarea ordinii şi liniştii publice sau aplanarea unor stări conflictuale – sunt principalele solicitări la care au răspuns jandarmii în anul 2017, în urma apelurilor la numărul unic de urgență “112”.  Peste 500 de apeluri au fost redirecționate Jandarmeriei Giurgiu şi soluționate în cel mai scurt timp. 

Şi folosirea responsabilă a numărului unic de urgență 112 a fost în atenția jandarmilor. Astfel, pentru creşterea gradului de informare și conștientizarea importanței acestui sistem, pe timpul activităților preventive organizate în instituțiile de învăţământ au fost prezentate situaţiile în care trebuie utilizat numărul de urgență.

 „112”se folosește pentru a contacta gratuit serviciile de urgență din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă. Prin intermediul acestui număr se asigură asistență imediată în situații în care este pusă în pericol viața, integritatea, sănătatea cetățeanului, ordinea publică, proprietatea publică / privată sau mediul.

La nivel european, data de 11 februarie marchează Ziua Numărului Unic “112”.

Jandarmeria Giurgiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This