sâmbătă, iulie 20, 2024

OPSD Giurgiu: Salutare, bre, nenea președinte! Avem creștere economică de 8,8% !

Must Read

Sursa: OPSD- Facebook

Numele meu e VOTANTUL PSD şi, deşi ne-am întâlnit de nenumarate ori, în mod brutal, te-a lovit uitarea şi nu mai ştiai dacă mă cheamă așa.

VOTANTUL PSD e numele meu de familie și înseamnă bunăstare, şi cu asta nu pretind a fi unul care le știe pe toate. Atacându-mă în felul impardonabil în care te-ai comportat criticând Guvernul și măsurile acestuia, mi-ai atacat toată familia, fără să ții seama de un amănunt ce-ar fi trebuit să te cutremure : la 11 decembrie a fost un VOT.

Ai uitat cum mă cheamă pentru că te simțeai invincibil? De fapt, ai fost lovit de uitare, ca de fiecare dată când te regăseşti în situația de a vorbi despre ceva ce îți este greu să pronunți dacă nu e în “deutsch”sau dacă sintagma “penali”nu-și găsește locul în alocuțiunea prezidențială.

Fără știința jocului politic, pe care nu ai studiat-o suficient,din lipsă de cadre didactice evident, ne-ai dezvăluit strategia, o simplă răfuială între noi doi dorind să mă faci pe mine, VOTANTUL PSD, să par în ochii tuturor „răul absolut”.

O strategie veche şi ieftină pe care trompetistul de serviciu numărul 2, Ludovic Orban o răspândește, de la tribuna Parlamentului sau oriunde vede o chitară și-un microfon. Nu ți-ai atins însă ținta ! Vrei, nu vrei, a fost un VOT mare pentru normalitate și respect, pentru oameni și țară.

Mă aşteptam de la tine eu, VOTANTUL PSD, să spui lucruri normale, firești, aşa cum pretinzi că o faci,pas cu pas. În schimb,nu prea te-ai înghesuit să arăți că poți fi politicos , că mă respecți ,chiar dacă nu- ți doritești asta.

Am văzut însă cum mă umilești în direct pentru că am avut altă părere decât cea pe care o susții. Da, ghici ceva ! Mi-am câştigat acest drept pe 11 decembrie 2016. Punct! Și de la capăt! Regretatul Ion Rațiu spunea: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge, ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.”
Ești în stare de așa ceva bre, nenea, președinte ?

OPSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This