miercuri, februarie 1, 2023

GIURGIU: Percheziţii la contrabandiştii de ţigări. Sute de mii de ţigarete confiscate

Must Read

 

Peste 60 de polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Giurgiu și Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat în această dimineaţă, 16 percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru contrabandă cu țigări.

Până în prezent, polițiștii au descoperit și ridicat peste 550.000 de țigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei și au indisponibilizat 2 autoturisme.

Aceasta, după ce pe tot în această dimineaţă, polițiști din Giurgiu și Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au surprins în flagrant delict patru persoane care transportau țigări provenite din contrabandă.

„După prinderea în flagrant delict, polițiștii au efectuat 16 percheziții pe raza județelor Giurgiu și Ilfov, precum și în sectoarele 3, 4 și 5 din municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabanda.

Până în prezent, polițiștii au descoperit și ridicat peste 550.000 de țigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei și au indisponibilizat 2 autoturisme. De asemenea, 8 persoane urmează să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La acțiune participă jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Preşedintele CJ Giurgiu şi-a scos (temporar?!) din lista de investiţii proiectul privind proiectarea CAMPUSULUI POLITEHNIC. Asta, după ce a ţipat ca din gură de...

Nu se mai înţelege nimic din ce se spune şi ce se face la Consiliul Judeţean Giurgiu. După ce,...

More Articles Like This