joi, iulie 25, 2024

JANDARMERIA GIURGIU: Pregătire înainte de începerea noului an școlar

Must Read

            Măsurile de ordine publică ce vor fi aplicate odată cu începerea noului an școlar și repartizarea instituțiilor de învățământ structurilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței au fost subiectele aflate pe ordinea de zi a unei întâlniri ce a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu. Alături de jandarmi, la activitate au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar, Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu și Direcției Poliției Locale.

Cu această ocazie au fost prezentate principalele obiective stabilite odată cu începerea școlii, măsurile care fi adoptate astfel încât activitățile educative să se desfășoare într-un climat de normalitate, precum și o situație cu faptele constatate în zona instituțiilor de învățământ în anul școlar precedent.

Temele menționate mai sus vor fi prezentate vineri, 08 septembrie a.c., începând cu ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc la Instituția Prefectului. Din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu la conferința de presă va participa inspectorul șef, colonel Rușanu Daniel.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul- IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This