joi, iulie 25, 2024

Ziua Victoriei Revoluţiei Române, marcată şi la Giurgiu

Must Read

Ca în fiecare an, la Monumentele Eroilor de la Teatrul „Tudor Vianu”, respectiv Biserica Eroilor de pe Şoseaua Bucureşti, pe 22 decembrie, sunt desfăşurate activităţi cu ocazia Ziua Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii.

Astfel, reprezentanţii instituţiilor publice(Prefectură, Consiliu Judeţean, Primărie), cei ai partidelor politice, dar şi cadre militare s-au reunit pentru a a aduce un omagiu eroilor martiri căzuţi pentru victoria Revoluţiei din decembrie 1989.

La Troiţa de lângă Teatrul „Tudor Vianu” a fost intonat Imnul Național de către Fanfara Centrului Cultural „Ion Vinea” şi au fost depuse de coroane de flori.

Participanţii s-au deplasat pe bulevardul București la Monumentul Eroilor Revoluției din șoseaua București, de lângă Biserica Eroilor. După un ceremonial religios și de sfințire a Monumentului Eroii Revoluției din bd. București, au fost, de asemenea, depuneri de coroane şi a urmat defilarea Gărzii de Onoare.

Activităţile au fost organizate de Primăria Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This