sâmbătă, iunie 22, 2024

S-a declanşat „Codul roşu” la Ghimpaţi!

Must Read

Peste 300 de oameni, membri ai PSD, susţinători, primari, prieteni ai edilului Constatin Cărăpănceanu, dar şi oaspeţi de seamă au participat luni, 5 decembrie, la o acţiune electorală de amploare.

Evenimentul a fost găzduit de moderna sală a Centrului Cultural din Ghimpaţi, acolo unde cetăţenii s-au reunit pentru a-i cunoaşte mai bine pe candidaţii PSD Giurgiu la alegerile parlamentare de duminica viitoare.

dsc_0004 dsc_0009 dsc_0017 dsc_0030 dsc_0031 dsc_0034 dsc_0067

Invitat de onoare a fost europarlamentarul Viorica Dăncilă, preşedinte al OFSD central. De asemenea, au venit la întâlnirea cu social-democraţii din Ghimpaţi preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina, şi doi dintre candidaţii la Camera Deputaţilor Elena Dinu şi Răzvan Cuc.

dsc_0010 dsc_0022 dsc_0033 dsc_0036 dsc_0037 dsc_0038 dsc_0051

„Vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Niculae Bădălău pentru că a avut încredere în primarul comunei Ghimpaţi la alegerile din vară, îi mulţumesc pentru că mi-a conferit funcţia de director de campanie şi, iată, am obţinut am obţinut împreună un rezultat extraordinar: avem 46 de primari, 20 de consilieri judeţeni şi avem şi preşedintele Consiliului Judeţean, pe domnul Marian Mina. Vreau să vă mulţumesc şi tuturor celor care sunteţi aici, celor din organizaţia PSD Ghimpaţi, locuitorilor acestei comune pentru încredere. La Ghimpaţi am declanşat <Codul Roşu>, adică noi, social-democraţii, vom obţine din nou un rezultat excelent la alegerile parlamentare”, a spus primarul din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

La rândul său, europarlamentarul Viorica Dăncilă a spus că vine la Ghimpaţi de fiecare dată cu mare drag.

dsc_0062

„Admir unitatea de care daţi dovadă şi ştiu că aveţi un primar care îşi iubeşte comunitatea. Azi, am venit să susţin echipa PSD Giurgiu pe care o admir, pe care o cunosc de foarte mulţi ani, pe al cărei preşedinte, Niculae Bădălău, îl cunosc cred că de 15 ani şi întotdeauna pentru noi, pentru mine, a fost un model. Un model în ceea ce priveşte cooperarea între colegi, este un model în ceea ce priveşte organizarea activităţii politice şi este un model în privinţa desfăşurării activităţii sale, fie că a fost prefectul judeţului sau că a activat în Parlamentul României.

Am venit să-i susţin şi pe ceilalţi candidaţi, deputaţi şi senatori, şi am venit să susţin un candidat femeie, pentru că, în calitate de preşedinte al OFSD central, mă bucur că este pentru prima dată când avem atâtea femei pe listă. Avem locul nostru în societate, dar trebuie să avem şi locul nostru în politică(…).

Pentru toate proiectele locale, judeţene şi centrale trebuie să avem un guvern preocupat de acestea, preocupat de accesarea fondurilor europene, pentru că, din păcate, avem acum un Guvern Zero, complet dezinteresat.

Consider că fiecare primar şi om care îşi iubeşte comunitate trebuie să se implice în aceasă luptă. Este lupta noastră şi a celor care au muncit o viaţă, este lupta noastră pentru toţi cei care au construit România!”, a spus Viorica Dăncilă.dsc_0104

Luând cuvântul, senatorul Niculae Bădălău a reamintit faptul că este onorat să fie în faţa unei organizaţii teritoriale fruntaşe ale PSD Giurgiu.

dsc_0079

„Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut la toate alegerile! 11 decembrie va fi o zi extrem de importantă pentru toţi românii. Va fi o zi în care ne vom decide soarta. PSD are un aliat puternic- poporul, iar acest lucru îl vor simţi şi adversarii, duminica viitoare. Actualii guvernanţi vorbesc la TV despre nu ştiu ce creştere economică, spun poveşti.

PSD pune pe primul loc cetăţeanul, aşa cum este normal înt-o ţară democratică. Din păcate, România a pierdut acest ultim an, iar asta se simte la toate nivelurile.

S-a divizat societatea, avem un preşedinte care rupe în două România, avem un preşedinte şi un premier care nu reprezintă românii.

Noi avem un Program de Guvernare coerent, cu măsuri pentru români.

(…) Eu, ca preşedinte de organizaţie, mi-am dorit şi am reuşit să am o echipă puternică, unită şi venim acum în faţa dumneavoastră nu cu străini, ci cu oameni care locuiesc şi muncesc în Giurgiu. Avem o echipă puternică, avem primari harnici şi pentru care merită să ne zbatem. Îl avem şi pe preşedintele Liviu Dragnea care ne-a ajutat enorm. Ne dorim ca după 11 decembrie să continuăm schimbarea în bine a României şi a judeţului nostru”, a subliniat Niculae Bădălău.

Text şi Foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe imagini AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-673306689383875/photos/?tab=album&album_id=1174992972548575

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This