sâmbătă, iulie 20, 2024

La Mulţi Ani, Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”!

Must Read

Colegii de la Giurgiu Acum notează:

„Cadrele didactice şi elevii Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” au sărbătorit astăzi 147 de ani de existenţă a şcolii. Deşi a fost o aniversare fără fastul celor anterioare, ea a fost la fel de emoţionantă pentru că, nu e aşa, nu e puţin lucru să înveţi într-un liceu de elită, cu tradiţie şi în care s-a muncit din greu pentru ca rezultatele să fie la cele mai înalte standarde. Este o obligaţie lăsată de numele ilustre care au trecut prin cancelaria şcolii dar şi de elevii care au plecat de aici spre universităţi de prestigiu din ţară şi străinătate.

„Marile realizări ale foștilor elevi ai acestui lacaș de cultură sunt demne de urmat şi poate de depășit de actuali si viitori elevi ai Colegiului. Fiecare generație de elevi are ceva important de lăsat în urma aplicării spre studiu în interiorul zidurilor maiestuoase !

Personal, am un sentiment de mare împlinire şi în același timp de responsabilitate cand pășesc în școala noastră draga !

Sa ne trăiești si sa dăinuiești multe secole de acum înainte, bătrâne liceu!

Tradiția merge mai departe!” a spus directoarea liceului, Mirela Delea, în cuvântul său.

În cinstea acestui eveniment, s-a desfăşurat un concurs de filme dar şi o expoziţie cu pliante şi afişe cu tema „Colegiul „Ion Maiorescu” de-a lungul timpului”.

Articol preluat de pe www.giurgiu-acum.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This