luni, iunie 17, 2024

230 de jandarmi, la meciul Astra- West Ham United

Must Read

Oamenii legii sunt de la Gruparea Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Giurgiu. Ei vor asigura joi 18  august  a.c., măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele A.F.C. Astra Giurgiu şi West Ham United.

Meciul se va disputa începând cu ora 21.15 pe stadionul municipal „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

În plus, suporterii oaspeți care vor veni în mod organizat la meci vor avea sprijinul echipelor de dialog ai Jandarmeriei, care vor avea rolul de a aduce la cunoștință cerințele pe care autoritățile de ordine publică din România le au față de ei.

Accesul spectatorilor în incinta arenei sportive se va realiza începând cu ora 18.45 prin locurile special amenajate din Aleea Fabrica de Zahăr, str. Chauncey Hardy şi Aleea Plantelor.  Odată cu accesul spectatorilor, traficul auto şi pietonal va fi restricţionat pe  Aleea Fabrica de Zahăr şi Aleea Plantelor.

Afluirea / defluirea suporterilor şi a spectatorilor se va realiza pe următoarele trasee:  

–  pentru suporterii echipei Astra Giurgiu –Aleea Fabrica de Zahăr;

–  pentru suporterii echipei West Ham – Aleea Plantelor;

pentru ceilalţi spectatori: tribuna I – str. Chauncey Hardy; tribuna a II-a şi peluză – Aleea Fabrica de Zahăr.

            Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, recomandăm spectatorilor să vină la stadion începând cu ora de deschidere a porţilor.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

           Totodată, suporterii sunt sfătuiţi să dovedească permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători şi celelalte instituţii implicate în desfăşurarea acestui ,,spectacol sportiv” în condiţii de siguranţă şi fair-play.

  • partida va fi urmărită de aproximativ 5.000 de spectatori, dintre care apreciem 200 de susţinători ai echipei oaspete.

 

Suporterii care se vor deplasa cu autoturismele trebuie să aibă în vedere faptul că în zona stadionului există posiblitatea să nu găsească locuri de parcare suficiente.  În acest sens, sunt rugaţi să parcheze autoturismele în spaţiile amenajate în alte zone ale municipiului. Pentru a evita producerea unor incidente, este recomandat ca în interiorul autoturismelor să nu fie lăsate la vedere bunuri de valoare care ar putea tenta infractorii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Pe această cale, forţele de ordine mulţumesc anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast şi corect de care vor da dovadă şi le urează vizionare plăcută!

Comunicat IJJ Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de caniculă, astăzi şi mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de caniculă, valabil astăzi și mâine, în județul Giurgiu. În...

More Articles Like This