sâmbătă, iunie 22, 2024

„Tot satul a ieşit să-l susţină pe Corbea!”. Prundenii, alături de primarul lor!

Must Read

Aceasta a fost, fără îndoială, reacţia tuturor celor care au văzut pozele postate, weekendul acesta, pe Facebook de către cei din echipa lui Cătălin Corbea.

Astfel, o demonstraţie de forţă politică şi administrativă a făcut, weekendul trecut, şi Cătălin Corbea, primarul poate celei mai frumoase comune din judeţul nostru, Prundu. Social-democratul a mers printre oameni şi alături de ei, vineri şi sâmbătă, şi a postat câteva mesaje pe pagina de Facebook.

„Echipa politică din Primăria Prundu, primar, consilieri, cetăţeni din comuna Prundu, cu aceleaşi opţiuni politice, astăzi, după ora 15.00, într-o acţiune politică, au parcurs împreună un trasei format din şase străzi în localitatea Prundu. Mulţumim cetăţenilor care au apreciat realizările echipei noastre politice şi, în acelaşi timp, îi asigurăm că şi în viitor, în următorul mandat, angajamentele noastre vor fi respectate şi comuna Prundu va fi cea mai frumoasă şi mai modernă comună”, a scris Cătălin Corbea,  pe Facebook, vineri, 13 mai.

 

„Puieni, sâmbătă, 14 mai, acţiune electorală reuşită 100%. Probabil este răspunsul lucrurilor făcute în satul Puieni de echipa din Primărie, lucruri făcute cu suflet, lucruri făcute cu pricepere şi abilitate tehnică, lucruri făcute pentru oameni şi în folosul imediat al întregii comunităţi. Mulţumesc celor care au fost alături de mine şi celor care ne-au primit cu omenie, cu prietenie şi care apreciază schimbarea în bine a localităţilor noastre”, le-a transmis tuturor Cătălin Corbea, pe Facebook.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

A treia zi de cod portocaliu, în județul Giurgiu

Valul de căldură va persista și mâine, iar Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu de...

More Articles Like This