joi, decembrie 7, 2023

Giurgiuvenii apreciază rezultatele echipei PSD Giurgiu şi pe cele ale Guvernului Ponta

Must Read

Social-democraţii giurgiuveni, aşa cum au anunţat deja, îşi doresc o campanie electorală decentă, onestă, bazată pe dezbateri constructive, pe discuţii despre rezultate şi proiecte viabile. Iar PSD Giurgiu alături primarii social-democraţi sprijiniţi de guvernarea USD chiar au cu ce se lăuda.DSC_0056„Asistăm, în ultima perioadă, la tot felul de discursuri politice ale adversarilor, dar nu se bazează pe nimic concret. Ce rezultate au, de pildă, cei de la PNL în 4 mandate la Primărie şi două la Consiliul Judeţean Giurgiu? Noi, social-democraţii, am venit cu o echipă sudată şi serioasă, cu oameni valoroşi în faţa cetăţenilor şi am reuşit în doar 3 ani şi jumătate ce aceia care vorbesc acum n-au făcut în atâţia ani la cârma Giurgiului. Vorbim despre mii de miliarde aduse pentru proiecte de infrastructură, un buget record la judeţ şi nu numai.Giurgiuvenii apreciază rezultatele echipei PSD, dar şi pe cele ale Guvernului Ponta”, a spus preşedintele social-democrat giurgiuvean Niculae Bădălău, într-o recentă conferinţă de presă.ponta rezultate

Totodată, pe pagina sa de Facebook, senatorul a completat declaraţia cu următorul mesaj:

„Noi, Partidul Social Democrat, suntem pe primul loc în sondaje, atât la nivel național, cât mai ales în județul Giurgiu, nu pentru că ar fi vorba de rezultate umflate, ci de realități. Cea mai bună guvernare a fost Guvernarea Ponta, când nu mai este nevoie să reamintesc ce rezultate bune în nivelul de trai al românilor au existat. Pe de altă parte, populația are destulă maturitate încât să discearnă asupra acestor aspecte”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This