miercuri, februarie 21, 2024

La Mulţi Ani, mame, fiice, bunici, soţii, surori! La Mulţi Ani tuturor femeilor!

Must Read

Una dintre cele mai aşteptate zile din an, 8 Martie, vine cu vreme tocmai bună de sărbătorit Femeia!

Cadouri, flori şi urări sincere, de toate acestea au parte doamnele şi domnişoarele de pretutindeni, iar mesaje cu această ocazie au postat, pe reţelele de socializare şi personalităţile giurgiuvene atât din domeniul administrativ, cât şi politic.

Marian Mina- director DRDP Bucureşti

„Fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ.  La mulţi ani de ziua femeii!”

8 martie Marian

 

Senator Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu

„Astăzi ‪#‎Femeia dar în special ‪#‎Mama este în centrul atenţiei, prin urmare, vă rog şi pe voi, dragii mei prieteni, să vă faceţi timp măcar o oră pentru cea mai scumpă fiinţă de pe pământ.  Mamele sunt viaţă noastră. Dacă mama ta e încă lângă tine, preţuieşte-o! Dacă cea care citeşte aceste rânduri e femeie sau mamă, atunci: la mulţi ani, suflet drag! Un 8 Martie aşa cum îl meriţi!
Îi doresc şi eu mamei mele tot binele din lume!”

Badalau 8 mar

 

Dan Cristescu, preşedinte OPSD Giurgiu

„PENTRU VOI ,DE PRIMAVARA !

Pentru că sunteţi cele care inseninează zilele barbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi catre copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieste şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…
8 MARTIE ! La mulţi ani!”

dan cristescu 8 mar

Dragoş Udvuleanu, preşedinte TSD Giurgiu

Dragos 8 martie

OFSD Giurgiu:

OFSD martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This