joi, decembrie 7, 2023

Au furat un cal şi doi ponei dintr-o gospodărie din Săbăreni

Must Read

Trei tineri, cu vârste între 22 şi 24 de ani, doi din Ilfov şi unul din Giurgiu, sunt cercetaţi de oamenii legii după ce au furat cabalinele de la o fermă din localitatea giurgiuveană amintită.

Potrivit poliţiştilor giurgiuveni, pe 1 februarie, oamenii legii au fost alertaţi de o femeie din Bucureşti, administratorul unei societăți comerciale din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras trei cabaline din incinta fermei.

„Au fost identificați trei tineri, N. I., de 24 ani, din comuna Dragomirești Vale, județul Ilfov, F. L., de 22 ani, comuna Joița, județul Giurgiu și M. I., de 24 ani, din orașul Chitila, județul Ilfov, stabilindu-se că în noaptea de 31.01/01.02.2016, au pătruns într-un grajd al unei ferme din comuna Săbăreni, județul Giurgiu, administrată de P. I., o femeie de 48 ani, din București, de unde au sustras trei cabaline”, este menţionat într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu, precizându-se faptul că hoţii au luat un cal şi doi ponei.

Conform sursei citate, prejudiciul, în valoare de aproximativ de 20.000 lei, a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

„Față de cei trei tineri s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore iar în ziua de 02.02.2016 Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, mai anunţă poliţiştii giurgiuveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This