joi, iulie 18, 2024

Q.E.D.: PDL-iştii din PNL sar la gâtul lui Cioloş

Must Read

Nici n-a apucat să-şi termine discursul, seara trecută, premierul Dacian Cioloş, pe tema Legii electorale, că stimabilul copreşedinte al PNL Giurgiu Gheorghe Ştefan a şi postat pe Facebook un mesaj.

Un mesaj „exploziv”, dur, acuzator la adresa Guvernului condus de Cioloş, pe care, spune domnia sa, l-ar fi transmis public încă de acum o lună… Dar, ciocu’ mic!, probabil că a aşteptat cuminte să-i treacă lui Cioloş. Orice ar avea el. Probabil a aşteptat să-i vină mintea aia (politică) la cap tehnocratului şi poate-poate le va va face poftele politice acelora care l-au susţinut să fie acolo. Şi pe el şi pe „mare boss” de la Cotroceni. Băi, ce nerecunoscători!

Ce tupeu pe prim-ministrul ăsta să le dea una sănătoasă peste boticul politic pofticios! Câtă nesimţire în a refuza să se bage într-o chestiune strict politică, să satisfacă un moft al, îmi cer scuze, am cam greşit, nu al liberalilor veritabili(câţi or mai fi în PNL), ci se pare că mai degrabă al portocaliilor din noul şi marele şi dreptul PNL. Pentru că n-am văzut vreun liberal- adică unul cu ceva mai mulţi ani în partid decât Ştefan- să comenteze în vreun fel decizia lui Cioloş, asta dincolo de toate like-urile date postării coşefului lor.

Doamne, măi, băieţi, păi nu l-aţi vrut voi pe Iohannis care l-a vrut pe Cioloş pe care l-aţi pupat, aplaudat, susţinut, îmbrăţişat etc.? Măi, băieţi, faceţi mişto de noi?

Auziţi, oameni buni: pentru că nu le-a făcut poftele, Cioloş este suspectat de prietenii săi din PNL că… joacă la comanda PSD! A, şi e evident: acum Guvernul Cioloş a devenit brusc „cel mai slab din ultimii 25 de ani, marea dezamăgire a anului 2016”.

Aoleu! Să nu-mi spuneţi că-l regretaţi pe Ponta! Că pe Boc sigur nu…

În mesajul său pe Facebook, Gheorghe Ştefan vine cu precizări despre ce n-a făcut Cioloş de vreo 3 luni de când e premier:

„1. A promis depolitizarea administratiei, in schimb a reusit doar sa „tehnocratizeze” toate functiile politice din ministere detinute de fostii si actualii membrii PSD de la Secretari de Stat pana la sefii de servicii si birouri pentru ca toti cei numiti de Guvernul Ponta sunt si astazi pe functii.
2. Prefectii numiti de Guvernul Ponta sunt pe functii si au in continuare comportamentul discretionar fata de primariile unde primarii nu sunt membrii PSD.
3. Directorii generali ai tuturor autoritatilor care gestioneaza fonduri europene sunt in continuare pe functii in ciuda absorbtiei reduse”, scrie copreşedintele PNL Giurgiu.

Cu subtitrare ar fi cam aşa, nu?:  1. Afară cu toţi oamenii lor ca să vină ai voştri?

  1. Afară cu toţi oamenii lor ca să vină ai voştri?
  2. Afară cu toţi oamenii lor ca să vină ai voştri?

Sincer, cu tot respectul, domnule Ştefan, indiferent de cât de tare m-ar fi ros pizma, m-ar fi măcinat pe interior cuvintele reci ale premierului, într-un atare moment, când este esenţială creionarea unei imagini cât mai departe de tot ce a fost până acum, aş fi tăcut.

Şi pe Facebook, cel mult, aş mai fi urcat nişte melodii, poze cu mâncare, articole despre marii matematicieni ai României nebăgaţi în seamă de nimeni şi aşa mai departe.

Asta, aşa, ca să nu mai zică pesediştii că sunteţi „răsfăţaţii” de serviciu, cu o nestăvilită poftă de Guvernare şi cam atât. Păi nu?

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This