miercuri, februarie 21, 2024

„Spune şi tu STOP violenţei împotriva femeilor!”

Must Read

Femeile social-democrate din Giurgiu organizează, joi, 26 noiembrie, de la ora 17.00, la Centrului Cultural „Ion Vinea” o activitate specială. Un psiholog din Bucureşti vine pentru a sta de vorbă cu cele peste 100 de femei aşteptate să discute pe acest subiect.ofsd violenta

„Pe 25 noiembrie este marcată Ziua Internaţională Împotriva Violenţei asupra Femeilor. Considerăm că nu există nicio circumstanţă atenuantă pentru ca o femeie să fie agresată. Trebuie să luăm măsuri, în continuare inclusiv în ceea ce priveşte conştientizarea lor pe această temă. Trebuie să luăm atitudine, în continuare. Pe 26 noiembrie, de la ora 17.00,  OFDS Giurgiu organizează o acţiune pe această temă, eveniment la care va veni, ca invitat special, o femeie psiholog din Bucureşti care va răspunde tuturor întrebărilor doamnelor invitate ”, spunea, la cea mai recentă conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This