joi, iulie 25, 2024

Elevii social-democraţi se reunesc la primul lor Consiliu Naţional

Must Read

Este un eveniment ce se desfăşoară astăzi, la Palatul Parlamentului şi are loc la doar două săptămâni de la înființarea Biroului Permanent Național al Ligii Elevilor Social-Democrați (LESD).

Vor fi prezenţi la întâlnire peste 40 de delegaţi ai organizaţiilor teritoriale, avându-l în prim plan pe Mihai Sturzu, președinte TSD România, cel care a reprezentat un factor decisiv în demersul elevilor social-democrați de a înființa o structură centrală.

Pe ordinea de zi a ședinței se află, printre altele, elaborarea unui calendar comun de activități sociale a tuturor organizațiilor, precum și dezbateri despre noi proiecte de lege care să vină în ajutorul elevilor.
Potrivit www.giurgiu-acum.ro, din Giurgiu va participa o delegație formată din șase persoane, formată din Cătălin Lungu, președinte Liga Elevilor Social-Democrați Giurgiu, Vlad Buzea, președinte executiv al LESD, și patru membri: Benjamin Cucurezeanu, Dorian Garoafă, Afrodita Balaban și Diana Turmac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This