joi, iulie 25, 2024

Liberali, voi chiar vă plictisiţi, nu? Sau… Gorghiu „Dă-ţi demisia!”

Must Read

Am mai scris despre- în opinia mea- jenanta atitudine a copreşedintelui PNL Alina Gorghiu. Aceea de a nu face ceva concret, ci doar de a cirrripi şi de a cere demisii în stânga. Doar în stânga, normal.

I s-a pus pata pe premier, dar a exagerat, de-a-nceput el să facă mişto pe tema asta. „Messi nu m-a băgat în seamă, o să-mi ceara doamna Gorghiu demisia!”, „Avem încasări suplimentare la buget, o să-mi ceară doamna Gorghiu demisia!” ş.a.m.d. O să ajungă doamna Gorghiu să-i ceară demisia şi dacă nu-i stă cravata dreaptă ori dacă are vreun fir de praf pe lentilele ochelarilor. Ce spun eu? Îmi şi imaginez… Ponta, dând interviu jurnaliştilor centrali. –Gata? –Gata, spun jurnaliştii. Premierul trage aer în piept şi… nici n-apucă să rostească decât un A mare de tipar, că apare în spatele lui doamna Gorghiu, cu dreapta spre stânga, urlându-i în ureche: -Greeeşit! Dă-ţi demisiaaaaa!

Mă întreb, oare liberalii, în sedii, or avea ceas cu Gorghiu? Da, d-ăla. La ore fixe, o ieşi un cap de Alinuţa care strigă, piţigăiat şi cirrripitor, scurt, dar pentru reamintirea scopului suprem al partidului- Guvernarea, înainte de alegeri: „Dă-ţi demisa! Dă-ţi demisia! Dă-ţi demisia” ?

Aoleu, or avea şi cei de la Giurgiu un asemenea ceas iar domnii Mustăţea, Popazu şi Simion au înţeles greşit mesajul…

Aşa, că voiam să spun altceva, iese, azi, evident, prima, Gorghiu şi-i cere demisia lui Sorin Oprescu. Eeee, dar nu doar atât. Că dacă era doar atât nici nu mă oboseam să citesc mai departe. Însă, subliniază dumneaei : „Soluţia pe viitor este o administraţie PNL. O administraţie nouă, integră, liberală!”. ‘Ai, nu mă-nnebuni! Nuuuu! Jură-te!

Jură-te că integri au fost şi următorii primari liberali arestaţi, cercetaţi, judecaţi(şi asta doar la o primă căutare pe google): Florin Pavel(Târgu-Jiu)– arestat- conflict de interese, Andrei Chiliman- Bucureşti(constituire grup infracţional), Constantin Hogea-Tulcea– luare de mită, Cristian Anghel- Baia Mare– mai multe fapte de corupţie, Petre Popescu-Vâlcea– fapte de corupţie, Emilian Frâncu- Râmnicu Vâlcea– luare de mită, Gheorghe Băzăvan- Dolj- luare de mită, Cornel Andrei- Cârna– abuz în serviciu, instigare la fals intelectual şi uz de fals, Romeo Stavarache- Bacău– luare de mită… Era să amintesc de cercetările făcute în cazul lui Lucian Iliescu– conflict de interese, abuz în serviciu, în formă continuată, instigare la folosirea influenței- dar am uitat că s-a transferat, de foarte curând, la alt partid, nu s-o pune…

Să mai continui? Cred că e suficient. Dă-ţi demisia!

 Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This