miercuri, iulie 24, 2024

Sute de tineri, la Şcoala de Vară a TSD. Cine a mers de la Giurgiu?

Must Read

O modalitate de socializare a tinerilor cu idei social-democrate, Şcoala de Vară TSD s-a desfăşurat, anul acesta, la Sulina, între 20 şi 23 august.

Au participat circa 500 de tineri din toată țara şi care au avut, în cele patru zile ale Școlii de Vară, un program extrem de interesant: ateliere de lucru, vizite la Farul din Sulina, petreceri în aer liber sau plimbări cu vaporașul, pe Dunăre. Printre cei care au participat, în calitate de invitați, la Școala de Vară, au fost reprezentanți ai conducerii centrale a TSD, alături de Mihai Sturzu, liderul TSD.

Din partea TSD Giurgiu au mers la Sulina președintele Dragoș Udvuleanu, președintele executiv TSD Giurgiu, Marius Gheorman, vicepreședintele TSD Giurgiu, Miruna Grigore, liderul organizației municipale TSD, Ionuț Barbu, și de reprezentantul Ligii Elevilor Social-Democrați, Camelia Cernat.

„A fost o experiență interesantă, în primul rând pentru că am avut ocazia să socializăm cu tineri care au aceleași idei ca și noi. Pe de altă parte, am avut ocazia să strângem relațiile cu organizații ale tinerilor social-democrați din țară, eventual să stabilim proiecte comune, care ar putea, într-o zi, să devină realitate” – Marius Gheorman, președinte executiv TSD Giurgiu.

„Nu este prima Școală de Vară TSD la care particip, dar de fiecare dată am venit de la aceste activități cu proiecte, cu mult mai multe lucruri învățate. Dincolo de momentele de distracție, am învățat că numai dacă suntem uniți ne putem impune proiectele, că numai uniți putem reuși”, a spus şi Dragoș Udvuleanu, președinte TSD Giurgiu.

„Au fost patru zile interesante, am cunoscut oameni noi, am avut de învățat unii de la alții. Sper ca cele învățate acolo, la Sulina, să le pot pune în practică, la un moment dat, alături de colegii mei din TSD, atât din organizația municipală, cât și din cea județeană” – Ionuț Barbu, președinte TSD – organizația municipală Giurgiu.

 Sursă articol: www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This