luni, aprilie 22, 2024

Veşti pentru sătenii din Mironeşti. Ce soluţie există pentru drumul ce le străbate comuna?

Must Read

Porţiunea din Drumul Naţional 5A de la Teiuşu până la Mironeşti a făcut, recent, subiectul unui punct aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean, marţi, 11 august.

Este vorba despre un tronson ce a fost, mai demult, drum judeţean şi care a ajuns să fie clasificat drept DN. Acum, conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale vrea să îl dea înapoi Consiliului Judeţean.

Aşa cum am mai scris, şeful de la judeţ, Vasile Mustăţea, evident că a spus că nu sunt bani şi că-l preia doar modernizat de alţii. A spus şi că nu ar mai avea timp să depună proiect european pentru acesta…

Fonduri pentru artera rutieră respectivă nu au fost prinse nici la CNADNR, dar social-democraţii giurgiuveni spun că există o soluţie.

“Din păcate, nu este posibilă nici o reabilitare integrală din bugetul naţional, însă, ar fi mai bine ca drumul să treacă înapoi la autorităţile judeţene. Pot fi accesate pentru porţiunea respectivă fonduri de la Ministerul Dezvoltării”, a spus, joi, 13 august, în conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc.

Să sperăm că orice soluţie va fi adoptată, va fi pentru binele sătenilor din Mironeşti, care, nu de puţine ori, au cerut sprijin pentru a putea circula în condiţii normale pe drumul menţionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This