luni, aprilie 22, 2024

Ce spune şeful PSD Giurgiu cu privire la candidatul din 2016 la conducerea CJ Giurgiu?

Must Read

Întrebat, joi, 26 martie, în conferinţă de presă, cum comentează faptul că Marin Anton, actualmente la UNPR(în alianţă cu PSD), a declarat, recent, că i-ar plăcea să fie şef al Consiliului Judeţean Giurgiu, liderul social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, a răspuns tranşant:

„Noi cu UNPR, PC, PLR avem o alianţă parlamentară, dar şi la nivel local, în consiliile locale şi cel judeţean. Toţi avem dorinţe, dar unele se îndeplinesc, altele nu. PSD Giurgiu este cea mai puternică organizaţie la nivelul judeţului, dar şi cu cele mai bune rezultate dintre filialele PSD din ţară, la ultimele alegeri. Niciodată nu vom accepta, ţinând cont de nevoile acestui judeţ, să cedăm candidatura altui partid. Ştiu că vom avea o bună colaborare în continuare cu ai noştri colegi din formaţiunile menţionate”, a zis Bădălău.

De asemenea, liderul social-democraţilor giurgiuveni a venit şi cu argumente de ordin administrativ în acest sens.

PSD Giurgiu are o echipă tânără şi cu oameni profesionişti, cu cele mai bune rezultate inclusiv din punct de vedere administrativ. Şi în privinţa banilor alocaţi de la bugetul de stat, ştiţi că bugetul CJ a fost dublat. În plus, în frunte cu vicepreşedintele Marciu, am reuşit să implementăm 80 de proiecte de apă, canalizare şi drumuri, prin intermediul Ordonanţei 28. Chiar primarii ne-au declarat că, de 8 ani, n-au mai avut sume aşa de mari, de la Guvern, pentru investiţii. Dacă nu era aportul echipei PSD, chiar dacă nu am avut administrarea acestui judeţ, aveam în continuare probleme mari. Eu nu doresc Consiliul Judeţean să fie doar în curtea unui partid, ci pentru a duce judeţul spre dezvoltare”, a subliniat Niculae Bădălău.

C.S.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This