vineri, iunie 9, 2023

Gabriela Firea: „Vechiul PDL, deghizat în noul PNL, trebuie stopat să revină la guvernare pentru a face rău”

Must Read

Pe site-ul Partidului Social Democrat a fost postată, recent, o declaraţie a purtătorului de cuvânt al formaţiunii politice, Gabriela Firea, în care face precizări după Consiliul Naţional al PSD, de weekendul trecut.

„Am reţinut din discursul de astăzi al preşedintelui PSD mesajul mobilizator. Întreg partidul este conştient că trebuie să guvernăm până în 2016 şi să câştigăm alegerile din 2016. După cum a spus şi preşedintele PSD, noul PNL nu este de fapt decât vechiul PDL. Purtătorii de mesaj ai acestei formaţiuni sunt doar figuri sinistre din guvernarea Boc, părtaşe direct la dezastrul din acea perioadă. Suntem un partid solid, cu o majoritate solidă şi suntem gata să continuăm să ne facem datoria faţă de România. Am învăţat multe în aceşti ani şi este incontestabil faptul că guvernarea condusă de un prim-ministru PSD a generat relansarea economică şi a început repararea dezechilibrelor sociale, după dezastrul adus de PDL”, a spus Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

OPINIE: Dacă eşti prost de mic, când eşti mare doar te joci! Atât de disperaţi sunt unii, că au ajuns să CRITICE organizarea unei...

Cred că au trecut mai bine de 2 luni de când vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera...

More Articles Like This