joi, iulie 25, 2024

ŞOAPTE GIURGIUVENE: „Şoimul” de la PNL Giurgiu cochetează cu „migratorii”?

Must Read

A fost odată, fix ca ieri seară, o cină „de taină” ce ar fi fost convocată la un restaurant din Adunaţii Copăceni de un chipeş şoim democrat-liberal, cu un penaj pe care scrie PNL, pe numele său Gheorghe(George) Ştefan(Clooney).

Cel mai probabil fără să ştie „prietena sa”, vrăbiuţa liberală, pardon, Rândunica Raluca Surdu, Ştefan i-ar fi adunat la aceeaşi masă, printre alţii, pe doi „traseişti”. De fapt, sunt trei. Aoleu, sunt patru… Ce ruşinos!

Paparazzii locali l-ar fi văzut pe copreşedintele PNL Giurgiu stând la aceeaşi masă cu fostul PMP-ist, Daniel Fiţa- şi mai fost PDL-ist pe vremea lui Bogdan Cantaragiu, dar şi cu primarul din Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu(fost PSD, PDL, PNL, acualmente PSD…), şi cu şeful social-democraţilor din Adunaţii Copăceni, Puiu Sincu.

Acum, că ar fi fost Fiţa acolo, treaba lui, e un traseist mai mic şi era de aşteptat că va reveni în sânul PDL(că PDL rămâne aşa, oricât ar zice liberalii că-l halesc, e de fapt invers). Însă cum ar putea accepta domnul „moralitate politică” Gheorghe Ştefan să-i curteze pe cei din cauza cărora a beştelit-o oficial pe biata femeie copreşedinte? Traseişti cărora, au declarat ei, liberalii le-au închis în nas toate geamurile, uşile, capacele toaletelor etc… Şi care-i treaba cu social-democratul Puiu Sincu? Dacă nu-i ales local, dar trădează o formaţiune politică, nu tot „migrator” se numeşte?

Ce contează, dom’le, cheful se pare că fuse mare, or fi dansat şi-n hora unirii păsărilor migratoare.

Iar dacă Ştefan ar putea fi un şoim (există un şoim al rândunelelor, ştiaţi?), cum le-aţi spune celorlalţi politicieni care zboară dintr-un partid în altul?

Lista cu păsările migratoare o găsiţi AICI

Paparazzo

 

2 COMENTARII

 1. Frumos articol , felicitari! Insa pentru obiectivitate trebuie sa va spun ca nu stiam ca in Adunatii-Copaceni exista vreun restaurant iar pe de alta parte nu am intalnit pana acum in Giurgiu nicio persoana care face politica si sa nu fi trecut pe la cel putin doua partide.
  Cu respect,
  George Clooney ( in romaneste Gheorghe Stefan)

 2. Dar cine pe cine tradeaza in PSD – ul din Adunatii Copaceni?
  Nu cumva chiar presedintele din comuna, supranumit si „seful”?
  Sa ne aducem aminte de ce nu a iesit Puiu Sincu primar – a fost vandut de nea goguta!
  Nea goguta de la Giurgiu care aduna bani de la oameni de afaceri si spune ca ii baga in campania electorala, dar el -strangator baiatul, ii baga in casuta modesta pe care o are in catun, in aparatamentul din Bucuresti, in casuta de la Green City…chiar si masina (Dacia papuc) de la CJ Giurgiu este folosita in scopuri personale de puiul cel mic al lui goguta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This