joi, decembrie 7, 2023

Cât costă biletele la meciul Astra-Steaua

Must Read

Meciul dintre Astra Giurgiu şi FCSB, ce va fi disputat pe Arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu, miercuri, 11 martie, de la ora 19.00, va reprezenta pentru suporterii astralilor o partidă de zile mari.

Deşi calificarea în Semifinala Cupei Ligii Adeplast este un obiectiv greu de obţinut, având în vedere scorul din tur, respectiv 3-0 pentru formaţia bucureşteană, astralii vor să facă o figură bună şi să le ofere suporterilor un adevărat spectacol fotbalistic.

Biletele pentru această partidă au fost puse deja în vânzare la cele două case de bilete din Piaţa Centrală şi strada Tineretului, preţurile fiind de 10,20, 30, 40, 80 şi 200 de lei. Posesorii de abonamente pot intra la meci pe baza acestui document iar cei care nu pot ajunge la casele de bilete pot opta pentru varianta online, accesând site-ul https://eventbook.ro/event/semifinale-cupa-ligii-2014-2015-astra-steaua.

Comunicat Astra Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This