sâmbătă, iulie 20, 2024

Aşa a bătut vântul schimbării la PNL Giurgiu?

Must Read

Într-unul dintre primele sale comunicate de presă, transmise în urmă cu ceva vreme, preşedintele interimar al PNL Giurgiu spunea că, citez: “PNL vine cu un suflu proaspăt în încercarea de vindecare a județului Giurgiu de virusul social-democrat…”.

Ce plastic, dar nu cred c-a zis-o dumneaei. Sper că măcar a citit comunicatul făcut, probabil, de colegii de la biroul de comunicare, dar şi dacă a făcut-o, a fost degeaba.

Ne imaginam noi, aşa, că vor veni la conducerea filialei judeţene oameni noi care au trudit în campanii, care vor să facă treabă, care pot şi pe care nu-i interesează funcţiile, dar care merită să aibă una. Sunt, ce-i drept, printre cei din Biroul Politic Teritorial al PNL Giurgiu, aleşi de curând, şi dintre cei menţionaţi mai sus.

Noi vi-i prezentăm pe toţi şi decideţi dumneavoastră care-i… cum: Raluca Surdu, Vasile Mustăţea, Lucian Iliescu, Remus Găină, Dumitru Gavrilă, Liviu Popazu, Dumitru Beianu, Marian Măroiu, Ion Mateescu, Daniel Burdulea, Ion Drăgan, Noruţ Stănişteanu(?), Corneliu Mincă, Dumitru Saitoc, Dumitru Păun.

Plus 8 foşti PDL-işti.

Asta îmi aminteşte de PMP-ul Elenei Udrea. Cum zicea ea că vor face parte din el doar oameni noi, profesionişti, tineri, no-name politic vorbind, dar cunoscuţi în domeniile lor şi care vor să schimbe ţara… Cum erau, de fapt, aceiaşi portocalii, dar îmbrăcaţi în blugi…

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina: „850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru agricultura naţională”

"850 de milioane de lei, fonduri suplimentare pentru #agricultura naţională. Guvernul condus de social-democratul Marcel Ciolacu a alocat, astăzi, aceşti...

More Articles Like This