joi, iulie 25, 2024

EDITORIAL: Uai di mini şi di mini, şe miros… dinspre PNL ne vini

Must Read

De fum ce nu iese fără foc, desigur. Degeaba încearcă ei, PDL-iştii şi PNL-iştii, să facă să pară că la Giurgiu curge lapte şi miere prin venele filialei judeţene, scânteile sar când dintr-o parte, când din cealaltă.

Ziele trecute, Gheorghe Ştefan, într-o conferinţă de presă susţinută, atenţie!, la sediul fostului PDL Giurgiu, a anunţat că intenţionează să candideze la şefia Consiliului Judeţean, deşi acum, acolo, domneşte un liberal care a anunţat deja că mai vrea. Şi de n-ar mai fi Mustăţea, vechii liberali sigur nu vor accepta să propună drept candidat un fost portocaliu, având în vedere că, înainte de PSD, Giurgiu era fief PNL „pur”. Adică, totuşi, câţi PDL-işti au îmbogăţit filiala ca să se ridice cu pretenţii de acest nivel ? vor spune colegii lor, probabil.

Apoi, revenind, în aceeaşi conferinţă, Ştefan a declarat că, până acum, nu a avut ocazia să discute cu interimara Raluca Surdu. Deloc.

În replică, azi, prin intermediul unui comunicat de presă, Surdu, deşi mascat, demonstrează că au cam enervat-o declaraţiile co-preşedintelui Ştefan.

„Momentan, noi cei din vechiul PNL ne aflăm într-o perioadă de analiză, în care realizăm un audit al filialei PNL Giurgiu pentru a obține o imagine a situației actuale în care ne aflăm(…). Am lăsat pe planul doi orice alte discuţii, deoarece consider că este mult mai important să cunosc oamenii cu care voi lucra direct, înainte de a începe dialogul cu partenerii noștri”, a zis ea, continuând cu o declaraţie ce m-a determinat să o văd, parcă, trăgându-l de perciuni pe carismaticul Gheorghe Ştefan.

„Nu cred că este o tragedie faptul că am amânat pentru un timp întâlnirea cu colegii noștri din PDL, în schimb am avut discuții telefonice cu aceștia”, a mai spus ea. Când asta, totuşi? El zice ca nu… Ea zice că ba da…

Cât priveşte declaraţia legată de şefia CJ, Surdu îl păruieşte de-a binelea pe co-preşedintele ei. „În ceea ce privește candidaturile la alegerile din 2016, până la ora actuală nu au existat discuții oficiale pe tema desemnării candidatului PNL la Consiliul Județean sau pentru alte demnități publice. Am aflat din presă că domnul Ștefan și-a anunțat intenția de a candida, însă deciziile cu privire la candidații noștri se vor lua în forurile statutare ale PNL prin semnătura celor doi copreședinți și vor fi comunicate public ulterior”.

PNL!! Înţelegi, colega?? PNL. S-o mai zic o dată? PNL decide, la nivel central. Ce sondaje, ce vise, ce vrăbii, ce rândunici… Şi eu care ziceam că foştii portocalii vor hali de vii galbenii. O să fie o luptă… „cot la cioc”, dacă îmi permiteţi. Sau, cum era? „Ciocul” mic, Surdu e la putere.

Cătălina Sfetcu

3 COMENTARII

 1. Stimata doamna Catalina Sfetcu,
  dupa excelentul si binedocumentaul dumneavoastra articol mai sus semnat inteleg ca sunteti cu cotizatia la zi la PSD sau daca nu aveti fondurile necesare cineva o face in numele dumneavoastra.
  Felcitari, halal jurnalism,
  Acelasi ilustru anonim,
  Gheorghe Stefan

  • Iar eu sunt încântată că părerea noastră contează. Puteţi pune şi pe facebook, dar ne faceţi reclamă pentru site 🙂 Sigur, aş fi preferat să spuneţi ce nu e bine în articol, decât să ziceţi că aş cotiza la PSD… E cel mai periculos, dacă-mi permiteţi, ca imagine vorbesc, să abordaţi o asemenea apărare-atac. Zile bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This