joi, iulie 25, 2024

Cristian Marciu se întoarce la Consiliul Judeţean ca vicepreşedinte

Must Read

Social-democratul giurgiuvean a făcut acest anunţ, într-o recentă conferinţă de presă, după ce, săptămâna trecută, anunţase că se mai gândeşte asupra acestui aspect şi că se va consulta cu primarii şi cu ai săi colegi din partid.

Cristian Marciu a anunţat şi că îşi doreşte o bună colaborare cu noul preşedinte al PNL Giurgiu, Raluca Surdu.

„După ce se vor limpezi apele în PNL, sperăm ca a noastră colaborare să fie alta cu preşedintele interimar decât a fost cu Vasile Mustăţea, iar eu cred că lucrurile vor lua o turnură pozitivă. La Consiliul Judeţean trebuie să ne concentrăm pe continuarea proiectelor de dezvoltare a comunelor. Am primit o adresă semnată de preşedintele CJ prin care sunt informat că îmi voi relua atribuţiile de vicepreşedinte, până la soluţionarea acţiunii prefectului în instanţa de contencios-administrativ. Eu o să am aceeaşi atitudine constructivă în relaţiile cu preşedintele, cu primari şi toţi ceilalţi colegi. Astfel încât, activitatea desfăşurată să fie doar în beneficiul cetăţenilor”, a spus Marciu.

El a mai declarat că, măcar acum, în ceasul al 12-lea, toate forţele politice, reprezentanţi ai administraţiei giurgiuvene şi cei ai societăţii civile să pună umărul pentru dezvoltarea unui judeţ aflat, din punct de vedere economic, pe ultimul loc în ţară.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This