joi, decembrie 7, 2023

Ruşinos! Alina Gorghiu l-a „confundat” pe Mustăţea cu Iliescu

Must Read

După şedinţa reunită a Birourilor Judeţean, respectiv Municipal ale PNL Giurgiu, liderii de la centru, dar şi interimarul de la Giurgiu, Raluca Surdu, cât şi fostul lider local, Vasile Mustăţea, au ieşit în conferinţă de presă, joi seara, pe 29 ianuarie. Aceasta, pentru a transmite un mesaj condensat, dacă vreţi, în îndemnul: Gata cu joaca de-a politica şi cu bătaia în orgolii, treceţi la muncă!

Împăciuitoare, calme, blânde şi zâmbitoare, cum numai femeile… mediator ştiu să fie, cele două doamne- şef, Alina Gorghiu şi interimara de la Giurgiu, Raluca Surdu, au anunţat că au venit nu ca să taie-n carne vie şi-n funcţii, să înlocuiască pe cineva sau să zboare pe cine merită. Au venit, spun ele, doar ca să refacă o echipă, odinioară printre cele mai tari din ţară. Sigur, va fi şi un audit politic, adică o analiză la sânge a tot ce a fost şi… a mai rămas şi, abia după aceea, vor fi luate măsurile ce se impun. Nu vor să piardă oamenii, deşi cu gura sa, Mustăţea a spus că, printre cei care rămân, ar fi mulţi trădători. Aşa-i în politică. În fine, subiectul simpatic e altul.DSC_0267-001

Aşa activitate extraordinară a avut Vasile Mustăţea la partid, în cei 2 ani şi jumătate de când l-a mazilit pe Lucian Iliescu, încât şefa lui de la Bucureşti, Alina Gorghiu, l-a cam… încurcat: „Mulţumesc preşedintelui Iliescu pentru cum a condus această filială!”.
Desigur, jurnaliştii s-au sesizat şi au corectat-o: „Mustăţea, Mustăţea. Deşi nu aţi greşit…”.

Ea: „-Păi şi eu cum am spus?”

Iliescu. Şi n-a zis-o o dată, ci de două ori. A doua oară, când a făcut referire la sănătatea domnului Iliescu, „cel care este prezent aici”, n-a mai corectat-o nimeni. Ce sens ar fi avut? E clar! Nu e vina dumneaei că nu cunoaşte, ci a celui care nu reuşeşte să scape de cele două nume bântuitoare: Iliescu( la PNL) şi Beianu( tot la PNL, dar si la CJ).

Ce vremuri interesante ne aşteaptă, politic vorbind, desigur! Dar poate faceţi şi „niţică” treabă la Consiliul Judeţean, acolo unde vă încăpăţânaţi să rămâneţi- cu toate problemele de sănătate „din cauza cărora” aţi demisionat din funcţia de şef al PNL Giurgiu.

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This