miercuri, iulie 24, 2024

BURSA ZVONURILOR: Ole, ole, Vasilică nu mai e !

Must Read

Spune bine vorba veche romaneasca : « Cine sapa groapa, altuia cade singur in ea. » Nimic mai adevarat.

Dupa ce, in ultima saptamana, a contribuit major la schimbarea vicelui Cristian Marciu de la Consiliu Judetean – manevra nereusita din cauza nerespectarii Legii administratiei publice locale si regulamentului de desfasurare a sedintelor de Consiliu Judetean – si dupa ce nu a mai apucat sa-si lichideze colegul de echipa, pe Dumitru Beianu de la sefia organizatiei municipale PNL Giurgiu, Vasile Mustatea a fost lichidat de liderii nationali ai Partidului National Liberal.

Ce l-a marcat pe Vasilica al nostru, suntem siguri ca i-a afectat mult inimioara si asa foarte sensibila, este ca NIMENI DIN CONDUCEREA PARTIDULUI NU I-A TINUT PARTEA. Stiti ce inseamna NIMENI ? In unanimitate Biroul Permanent National al vechiului PNL a hotarat ca Vasilica al nostru trebuie sa aiba mai mult timp sa se ingrijeasca de sanatate. Si sa lase partidul pe mana unui venetic – deputatul de Calarasi Raluca Surdu – fiindca interesele si luptele pentru putere din PNL Giurgiu sunt mult prea sangeroase si mult prea greu momentan de rezolvat.

Odata cu fostul presedinte al PNL Giurgiu pica si intreaga clientela politica : Marian Maroiu si yesmenii din Consiliul Judetean aflati la mana lui Vasilica. Se intoarce in partid la Giurgiu, intr-un moment total nepotrivit si la brat cu un politician in dizgratie, Vasilica al nostru, si un alt liberal foarte ambitios si cu ganduri mari de marire. Norut Stanisteanu.

Nu ar fi exclus, avand in vedere faptul ca deputatul Raluca Surdu nu are anvergura politica si antrenamentul necesar sa faca fata serpariei politice din PNL Giurgiu, Norut Stanisteanu, un adevarat « sarpe cu ochelari » al politicii giurgiuvene sa-si asume rolul de candidat la Primaria Giurgiu si pe cel de sef al organizatiei judetene PNL Giurgiu.

Domnul Stanisteanu a invartit treburi importante pe vremea cand a fost la conducerea Ministerului Economiei, a servit multa lume, are multi prieteni si, implicit, multa sustinere. Deci, ar putea fi sustinut pentru a deveni seful liberalilor.

OCHIUL & TIMPANUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUNŢ DE VÂNZARE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ

ANUNT DE VANZARE PRIN LICITATIE PUBLICA      COMPANIA NATIONALA ADMINISTRATIA PORTURILOR DUNARII FLUVIALE SA GIURGIU, cu sediul in Soseaua    Portului...

More Articles Like This