joi, decembrie 7, 2023

Care mai este situaţia inundaţiilor provocate de Neajlov şi Dâmbovnic, la Giurgiu

Must Read

Ultimele informaţii primite, miercuri, de la reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă(CJSU) Giurgiu, în judeţul nostru, erau afectate de apele revărsate ale celor două râuri 9 localităţi.

Este vorba despre Iepureşti, Singureni, Călugăreni, Roata de Jos, Bulbucata, Clejani, Bucşani, Comana, Gostinari.

Astfel, ieri erau inundate 880 ha teren agricol, 1050 ha păşune, 850 ha padure, 95 curti si gradini, 3 podețe, 2 anexe gospodărești, dar şi târgul comunal din Călugăreni. În plus, era afectat şi Drumul Comunal 105 Iepurești- Chirculești inundat parțial şi se circula pe ruta ocolitoare prin Bănești

„În ultimele 24 de ore în județul Giurgiu nu s-au înregistrat precipitații sau alte fenomene meteo periculoase. Debitele și nivelurile râurilor interioare din județul Giurgiu sunt în scădere. În toate cele 9 localități situația este monitorizată permananent din teren de echipe mixte formate din salariați ai ISU Giurgiu, SGA Giurgiu, Prefectura Giurgiu și comitetele locale pentru situații de urgență”, se mai arată în comunicatul de miercuri al CJSU.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This