miercuri, februarie 21, 2024

„Scandal” la APDF Giurgiu?

Must Read

Pe site-urile de socializare, sub un pseudonim, a apărut un așa-zis apel al angajaților de la APDF Giurgiu, prin care semnalează faptul că, în urmă cu o zi, ar fi început o așa-zisă „mascaradă a disponibilizărilor”.

În postarea cu pricina, se afirmă:„Astazi a inceput la APDF mascarada examinarii personalului.

Vor fi disponibilizati 50 de salariati care nu corespund „CERINTELOR”.
Foarte curios este ca tocmai persoanele care trebuiau sa dea examen pe post nu fac acest lucru .
Pentru faptul ca au falimentat o companie nationala sau sunt in pragul de a o falimenta.
Numele acestor persoane este CRISTIAN MATEI-director general si Gabriel Ofiteru- director adjunct, sustinuti in functie PSD.
Ma adresez aici domnului presedinte al PSD Giurgiu senatorul Niculae Badalu si domnului Primar al Municipiului Giurgiu Nicolae Barbu.
Va rog sa luati atitudine cu acesti indivizi pe numele lor Cristian Matei si Gabriel Ofiteru, tineti cont de lectia pe care v-a dat-o electoratul , nu-i mai sustineti in functie , chematii sa dea explicatii pentru modul in care au dus singura companie din judetul Giurgiu” (n.r. – textul este reprodus EXACT cum apare pe site-ul de socializare).

Contactat telefonic, directorul general al APDF Giurgiu, Cristian Matei, a declarat, pentru giurgiu-acum.ro:

cristian matei„Cele vehiculate în postarea cu pricina sunt informații false. La nivel de Giurgiu, nu se fac 50 de disponibilizări, ci doar șase posturi sunt disponibilizate. Disponibilizările se fac strict pe criterii de profesionalism; am avut un examen, organizat în totalitate de către o firmă independentă de resurse umane, care a făcut regulamentul de desfășurare a concursului și subiectele. Vineri vom ști, la nivel de APDF Giurgiu, nominal care sunt cei șase care vor fi disponibilizați. În Giurgiu sunt angajați, la APDF, circa 80 de persoane, și, conform noii organigrame, vor rămâne 74 de angajați. Menționez că la nivel național vor fi disponibilizate un număr de 31 de persoane, deci, din nou, discutăm de o dezinformare totală a celor care se ascund în spatele pseudonimului sub care au publicat acest anunț. Subliniez faptul că singurul criteriu luat în considerare este cel al profesionalismului, subiectele avute la examen fiind strict din domeniul lor de activitate. La examen au participat toți angajații birourilor la care se fac restructurări, cu șanse egale. Dacă nu au învățat, și nu s-au pregătit pentru concursul acesta, nu este vina conducerii. Prin acțiunea aceasta de pe pagina de socializare, nu se încearcă decât, eventual, o intimidare sau influențare a rezultatelor. Dar eu, personal, nu am niciun amestec în acest concurs, nu am participat nici măcar ca membru în comisia de examinare, nu am știut nici subiectele”, a mai precizat Cristian Matei.

Preluare www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

O femeie a fost rănită, într-un accident petrecut la Mihăileşti

O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, ieri dimineață, în...

More Articles Like This