miercuri, februarie 21, 2024

Liderul PSD Giurgiu: Iohannis a fost înfrânt categoric de Victor Ponta şi a arătat cât este de nepregătit să conducă România

Must Read

Liderul social-democraţilor giurgiuveni, senatorul Niculae Bădălău, a ieşit, joi, 13 noiembrie, în conferinţă de presă şi a prezentat câteva concluzii ale formaţiunii pe care o reprezintă, după cele două dezbateri televizate, la care au participat candidatul PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, şi cel al ACL, Klaus Iohannis.

Niculae Bădălău a declarat că, în afară de faptul că Iohannis a refuzat să meargă la televiziunile ce-l critică, deşi Victor Ponta a mers la Realitatea TV şi B1 TV, reprezentantul ACL se comportă nedemn pentru un candidat la Preşedinţie.

„Pe teren propriu, Iohannis a fost înfrânt categoric de Victor Ponta şi a arătat cât este de nepregătit să conducă România. Iohannis este şi ipocrit, a susţinut timp de o săptămână că vrea o dezbatere pe o platformă neutră, dar el însuşi participă doar la acele dezbateri organizate de posturi băsiste, care îl apără pe el. Chiar şi aşa, Victor Ponta l-a făcut KO!”, a spus Bădălău.

Preşedintele PSD Giurgiu a mai spus că Iohannis, în opinia sa, este fricos şi nepregătit.

„Am constatat uriaşa diferenţă de pregătire dintre cei doi. Iohannis este mult mai slab decât Victor Ponta nu doar în atitudine, ci pe fond, pe competenţă, pe informaţii şi consistenţă. Asta arată ce fel de preşedinte ar fi Iohannis, un preşedinte slab pentru România. Cele două dezbateri au arătat un Iohannis gafeur şi care nu şi care nu ştie nimic despre ţara pe care vrea să o conducă. Iohannis a fugit de 2 din cele 4 dezbateri şi a fost bătut la celelalte două dezbateri de către Victor Ponta. Acest lucru ne rămâne după aceste dezbateri, Iohannis- un politician nepregătit să fie preşedinte şi căruia îi este frică de dezbateri”, a mai spus Niculae Bădălău.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

PSD: „Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, valoarea record a investiţiilor publice, în 2023”

„Faptele vorbesc! 101 miliarde de lei, peste 20 de miliarde de euro, a fost anul trecut valoarea record a...

More Articles Like This