vineri, aprilie 26, 2024

Philip Cordery a transmis un mesaj de susținere pentru Victor Ponta: „Românii au nevoie de progres social, de justiție socială, iar Victor Ponta este cel mai potrivit pentru a reprezenta România”

Must Read

 

Philip Cordery, Secretar național pentru Europa al Partidului Socialist din Franța și deputat în Parlamentul francez, a transmis un mesaj de susținere pentru Victor Ponta și un îndemn la vot către toți românii aflați în străinătate.

„Aş vrea să adresez pentru România toată susținerea mea pentru Victor Ponta. România are nevoie astăzi de schimbare la nivelul președinției republicii, are nevoie de un președinte care să îi cunoască pe români, care să știe că românii au nevoie de progres social, de justiție socială, iar Victor Ponta este cu siguranță cel mai potrivit pentru a-i reprezenta pe români.

Aș vrea să transmit un mesaj special și pentru românii care trăiesc în Europa, în Franța, Belgia, Luxemburg, Germania, să meargă la vot pentru că este important. Sunteți români care aveți cetățenie și puteți să cântăriți în realizarea unei alegeri, așadar vă transmit un mesaj de mobilizare pentru a merge să îl votați pe Victor Ponta!”, a declarat Philip Cordery.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Social-democraţii Marian Mina şi Nicolae Barbu şi-au depus candidaturile pentru alegerile din 9 iunie

Marian Mina- candidat PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu şi Nicolae Barbu- candidat PSD la funcţia...

More Articles Like This