joi, decembrie 7, 2023

Şi cealaltă variantă a scandalului de la Prundu

Must Read

Incidentul de duminică, 2 noiembrie, de la Prundu, în care a fost implicat reprezentantul PMP Ionel Dinu, cel care susţine că ar fi fost agresat de mai mulţi săteni, a fost intens mediatizat, inclusiv în presa centrală.

Totuşi, deşi Dinu zice că şi-ar fi luat „bătaie” de la oameni, aşa cum a declarat pentru un site local de ştiri, oamenii din comună, martori ai incidentului, dar şi primarul Cătălin Corbea, susţin că ar fi fost tocmai pe dos.

„A ţipat pe aici, a urlat la câţiva săteni, i-a îmbrâncit, fără motiv. Poliţia nici nu s-a băgat, iar Dinu nu s-a potolit până nu a intervenit Jandarmeria”, ne-au spus câţiva domni care au văzut totul. „Aşa e când când e Ionel Dinu undeva, iese cu scandal!”.

Şi primarul Corbea a confirmat spusele sătenilor, el ne-a precizat că pe Ionel Dinu nu l-ar fi provocat nimeni, dimpotrivă, în opinia sa, PMP-istul ar fi fost trimis la Prundu pentru a băga zâzanie între oameni, pentru producerea unor asemenea incidente.

Este de neînţeles şi de verificat de ce martorii susţin că poliţiştii prezenţi acolo nu ar fi intervenit…

De altfel, la momentul la care am ajuns în comună, în faţa uneia dintre secţiile de votare, Ionel Dinu nu părea deloc afectat. Dimpotrivă, după cum puteţi observa din poze, chiar zâmbea, înconjurat fiind de mai mulţi oameni ai legii. Mai mult decât atât, pe site-ul Ministerului de Interne a fost publicat, recent, un comunicat prin care se anunţă că acuzaţiile aduse de Ionel Dinu sătenilor din Prundu… NU se confirmă.DSC_0442

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This