joi, decembrie 7, 2023

Mesaje ale personalităţilor politice giurgiuvene sau din administraţie, la ieşirea de la urne

Must Read

Ca de fiecare dată, la orice tip de scrutin, pentru a da un exemplu tuturor cetăţenilor, printre primii care merg să voteze sunt politicienii şi cei din administraţie. S-a întâmplat şi duminică, 2 noiembrie, dis de dimineaţă, la alegerile prezidenţiale. Iată câteva dintre mesajele unora dintre cei cu care am apucat să stăm de vorbă, la ieşirea din secţiile de votare.

Senator Niculae Bădălău, preşedinte PSD Giurgiu:badalau

„Îndemn cetăţenii să meargă să voteze! Este o ocazie pe care o avem o dată la 5 ani şi este păcat să o pierdem. Avem posibilitatea să plătim pentru toate umilinţele suportate în timpul unui regim totalitar, în care cetăţenii au fost singurii care au plătit costurile crizei financiare. Avem datoria pentru copiii noştri să unim toţi românii şi să facem o schimbare până la capăt. Trebuie să votăm pentru un preşedinte care să ne reprezinte cu demnitate şi onoare. Avem nevoie de un preşedinte care să asigure o continuare a politicilor implementate de un Guvern care a avut în centrul atenţiei nivelul de trai al românilor”.

 Marian Mina, director Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti:marian mina

„Am votat pentru o Românie unită, pentru a dispărea odată ura şi scandalurile între politicieni, am votat pentru prosperitate, pentru o Românie mai bună! Îi invit pe toţi giurgiuvenii să îşi exercite dreptul de a vota şi să meargă la urne cu încredere că vom trăi într-o ţară cu adevărat mai bună. ”

Răzvan Cuc, PSD Giurgiu, directorul Zonei Libere Giurgiu:razvan cuc

 „Am votat pentru normalitate, pentru unitate şi pentru a putea afirma cu mândrie că sunt român. Rog toţi oamenii să iasă la vot pentru viitorul lor şi al copiilor lor!”

Nicolae Barbu, PSD, primarul municipiului Giurgiu:nicolae barbu

„Am votat pentru a face schimbarea până la capăt, pentru a oferi un viitor mai bun copiilor şi tinerilor din Giurgiu. Îndemn toţi giurgiuvenii să iasă la vot, să îşi decidă singuri preşedintele ţării şi să decidă ei destinul ţării!”.

Alegeri fără probleme deosebite, în colegiul II

Pe de altă parte, cel puţin până la ora publicării acestui material, în judeţ, în afară de Prundu(acolo unde PMP-istul Ionel Dinu a făcut un adevărat scandal), nu s-au înregistrat evenimente deosebite. Fără incidente s-a desfăşurat scrutinul la Băneasa, Isvoarele, Gostinari sau Colibaşi, dar şi în toate celelalte localităţi din Colegiul II, cât şi din celelalte colegii. În acelaşi timp, edilii cu care am stat astăzi de vorbă au transmis şi ei mesaje de încurajare a oamenilor: să iasă la vot şi să îşi aleagă preşedintele, pentru că au ocazia aceasta, o dată la 5 ani. DSC_0454DSC_0448DSC_0461

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This