duminică, iunie 16, 2024

Mai sunt 3 zile până când vom avea căldură în calorifere

Must Read

Primăria Municipiului Giurgiu informează cetățenii că, începând din noaptea de joi, 30 octombrie, vor avea căldură în locuințe. 

În sedința extraordinară de luni, 27 octombrie, a fost aprobat prețul de facturare al energiei termice livrate populației din municipiu, în scopul încălzirii și preparării apei calde pentru sezonul rece 1 noiembrie 2014 – 31 martie 2015.

Global Energy Production Giurgiu anunță că luni, 27 octombrie, va începe umplerea instalațiilor de la bloc și a rețelei de transport a apei calde pentru ca până joi seara rețeaua să fie pregătită pentru furnizarea agentului termic către populație.

În ceea ce privește nemulțumirile legate de faptul că giurgiuvenii nu au parte de căldură în condițiile răcirii vremii, directorul GEP a ținut să precizeze că pentru furnizarea de căldură înainte de termen este nevoie de solicitări scrise din partea asociațiilor de locatari.

Tot mai mulţi cetăţeni ai municipiului Giurgiu reclamă faptul că bucureştenii au deja căldură în apartamente. Directorul GEP, ing . Sorin Cepraga spune că Giurgiu nu se poate compara cu Capitala, unde există deja un sistem centralizat care furnizează apă caldă populaţiei acest serviciu tot anul, iar furnizarea agentului termic in calorifere nu presupune nici un efort in plus.  În timp ce la Giurgiu pornirea instalaţiei presupune cel puţin două zile până agentul termic va ajunge la populaţie.

In plus , dacă agentul termic ar fi fost distribuit înainte de 1 noiembrie , preţul gigacaloriei ar fi fost intreg in facturi pe această perioadă , care nu este inclusă in programul subvenţionat. În perioada 1 noiembrie 2014- 31 martie 2015, preţul plătit de populaţie pe gigacalorie este de 260 de lei.

Comunicat de presă Primăria Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This