În doar trei zile, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu au intervenit la 43 de cazuri medicale şi la trei incendii.

Primul incendiu la care au intervenit a fost în Ciorogârla, Ilfov. Flăcările au cuprins o locuinţă. Printr-un comunicat de presă, reprezentanţii ISU Giurgiu precizează că focul a mistuit acoperişul imobilului pe o suprafaţă de 120 mp şi s-au degradat mobilierul şi bunurile din patru camere. Cauza probabilă a fost jocul copiilor mai mari de 6 ani.

Tot pe 6 noiembrie, dar în localitatea giurgiuveană Bolintin Vale, pomperii au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. A ars autoturismul în proporţie de 80% şi acoperişul suprafaţă de aproximativ 25%. Cauza probabilă a fost scurtcircuit electric.

Apoi, pe 8 noiembrie, Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a fost solicitată să intervină în localitatea Bolintin Deal pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un depozit de cereale.

„Au ars acoperişul din lemn cu învelitoare de tablă pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, 2.000 de baloţi furaje, 5 tone floarea soarelui, 10 tone porumb, 1 tonă grâu, 300 kg orzoaică, s-au deteriorat 25 de tone de floarea soarelui, 30 de tone de porumb, cinci tone de grâu şi o tonă de orzoaică. Cauza probabilă este în curs de stabilire”, este precizat în comunicatul ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.