Primaria Giurgiu și Consiliul Local organizează şi anul acesta, prin Centrul Cultural „Ion Vinea” și prin instituțiile subordonate, o serie de activități cultural-artistice, sportive și distractive dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

copiiPotrivit reprezentanţilor municipalităţii, centrul manifestărilor va fi pe Pietonala Mircea cel Bătrân, acolo unde vor fi amenajate ateliere de pictură pe față, un parc de joacă și distracție cu tobogane gonflabile, clovni şi arlechini, dar unde vor avea loc şi spectacole de teatru de păpuși, cât şi de coregrafie.

„Tot de 1 Iunie, în Parcul Alei, va fi organizat un concurs de role, demonstrații de arte marțiale și un cros, în timp ce, la sala de sport a Complexului Marin Anastasovici, se vor derula concursuri de tenis de masă, mini-fotbal și mini-baschet. De Ziua Copilului va avea loc si un marș al bucuriei, ce va porni de la Primărie la ora 9.30 și se va încheia pe pietonală”, anunţă cei de la Primăria Giurgiu.

Conform sursei citate, dincolo de surprizele artistice, copiii vor fi răsplătiți cu sute de premii achiziționate cu fonduri proprii.

Pentru aceasta zi a fost alocată suma de 60.000 de lei din care vor fi cumparate jucării, rechizite, căști , tricouri, pălăriuțe și oferite câștigătorilor, dar si celor 1.302 preșcolari din oraș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.