Sunt convinsă că pe cei mai mulţi dintre noi ne enervează la maximum faza asta! Când mai apare câte un globe-trotter d-ăsta (de la PNL, zic acum) şi e pregătit să le dea EL giurgiuvenilor lecţii de geografie, economie ori istorie locală, deşi, cel mai probabil, a aflat unde e Giurgiu pe hartă cu doar cu vreo 5 minunte înainte să-i decidă partidul candidatura la Parlamentare ori la şefia PNL Giurgiu. Au fost mai mulţi şi, dacă ţineţi neapărat, îi înşir imediat.

Şi, cu o evidentă aroganţă, de parcă-n Giurgiu locuiesc nişte fiinţe… triste care nu ştiu exact pe ce planetă sunt, ne atrage atenţia că avem port, că avem Dunăre, că suntem la 60 de kilometri distanţă de Bucureşti etc. Mulţumim frumos, ştiam!

Însă, ne scoate din sărite de-a dreptul când se trezeşte o Columb-iţă PNL-istă să ne spună că judeţul ăsta, pe care l-a călărit PNL-ul mandate în şir, n-a fost exploatat din punct de vedere al potenţialului economic. Ai, să moară pandemia! Pe bune? Nooo, e cevaaaa, adică, Doamne, ce revelaţie!

Ce descoperire, ce fabulos, ce postare menită să ne facă să plângem în grup.

Păi, actualul preşedinte al CJ Giurgiu, PNL-ist d-al matale, ce-a făcut în cei 4 ani şi încă aproape 1(de acum) de-a rămas judeţul neexploatat(mă rog, termenul ăsta are ceva nuanţe)? Dar domnul fost preşedinte al CJ Giurgiu de după cel de mai sus, tot PNL-ist d-al matale, ce-a făcut în cei 4 ani de-a rămas Giurgiu cu buza friptă?

Dar împăratul cu 4 mandate la conducerea municipiului Giurgiu, tot PNL-ist de-al matale, ce-a făcut de-a rămas blocat în timp, timp de 16 ani, oraşul ăsta?

Dar Guvernele PNL-iste din istoria recentă să zicem, culminând cu Orban şi Cîţu ai lu’ matale, călare şi pe România de mai bine de 1 an jumate, ce-au făcut pentru judeţul ăsta? Dar Iohannis, că ne-o trage cu spor nemţesc de un mandat şi-un pic, cum ne-a ajutat?

Când ai asemenea „băgăjel” ruşinos în spate, cum dracului să ieşi să spui că ai descoperit tu un Giurgiu neexploatat din punct de vedere economic, când PNL-ul a avut tot timpul din lume să ne ducă pe culmile dezvoltării?

Sigur, tot PSD-ul e de vină, va spune domniţa. Că, la PNL, în loc de rugăciunea de dimineaţă, la BPN repetă toţi: ce spunem noi când suntem întrebaţi de ce dracului nu facem nimic? ÎN COR: CĂ PSD este de vinăăăă…

Nu ştiu dacă mai ţine sau cât va mai ţine prostia asta, dar o să avem grijă să nu-i lăsăm pe giurgiuveni să uite că Giurgiu a fost muuultă vreme şi ( cel puţin pe hârtie) a cam redevenit fief PNL. Puneţi dracului mâna la treabă şi demonstraţi că suntem noi un pix al dreaq, iar voi nişte bine intenţionaţi care, sigur, au eşuat anterior, dar acu’ nu vor mai rata nicio ocazie să facă din Giurgiu un fel de Monaco de România!

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. […] Sunt convinsă că pe cei mai mulţi dintre noi ne enervează la maximum faza asta! Când mai apare câte un globe-trotter d-ăsta (de la PNL, zic acum) şi e pregătit să le dea EL giurgiuvenilor lecţii de geografie, economie ori istorie locală, deşi, cel mai probabil, a aflat unde e Giurgiu pe hartă cu doar […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Vremea trece, (aceiaşi) PNL-iştii rămân. Ce i-o fi împiedicat să dezvolte Giurgiu?! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.