Aşa cum anunţam anterior, cu ocazia Zilei Internaţionale a Internetului, tinerii social-democraţi giurgiuveni au demarat o acţiune umanitară şi au ales opt elevi cu giurgiuveni cu rezultate foarte bune la învăţătură, dar cu posibilităţi materiale reduse, cărora le-au oferit câte un laptop.

„Una dintre nevoile care apar în mod natural atunci când copilul ajunge la școala este aceea de a avea propriul computer sau laptop. Foarte multe proiecte școlare se predau acum în format digital și cel mai probabil, va avea nevoie de un laptop acesta fiind  mult mai practice datorită faptului că este ușor de transportat”, spuneau pe 29 octombrie, reprezentanţii TSD Giurgiu, printr-un comunicat de presă.

Joi, 15 noiembrie, cei opt elevi giurgiuveni au primit laptop-urile, iar preşedintele TSD Giurgiu municipal, Dragoş Ionescu a declarat, cu această ocazie: „Acţiunea a fost iniţiată cu gândul la copiii ale căror familii nu au posibilităţi financiare pentru a le cumpăra un computer sau un laptop, echipamente atât de necesare în zilele noastre. Le mulţumim liderilor PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, Marian Mina şi Nicolae Barbu- preşedinte PSD municipal, pentru tot sprijinul. Cel mai frumos lucru este ca, atunci când poţi, să-i ajuţi pe cei mai puţin norocoşi, lucru pe care l-am transmis astăzi şi copiilor.

De asemenea, preşedintele organizaţiei judeţene a TSD Giurgiu, Ionuţ Barbu, a dat asigurări că activităţile de acest gen şi nu numai vor continua şi în perioada următoare.

Sursă text: Giurgiu Acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.