Având în vedere ultimele evenimente cu privire la acuzaţiile aduse premierului Victor Ponta, Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu face următoarele precizări :

Considerăm acţiunea procurorilor DNA de începere a urmăririi penale împotriva premierului Victor Ponta, chiar în ziua depunerii de către opoziţie a unei moţiuni de cenzură , ca o implicare abuzivă şi nedemocratică în viaţa politică din România.

Respingem  graba cu care preşedintele Iohannis l-a considerat vinovat, cerându-i demisia, deoarece, ca orice cetăţean, şi premierul României se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Victor Ponta este premierul României,  în baza unui mandat clar primit de la cetăţeni la alegerile din 2012, iar progresele făcute de ţara noastră pe plan economic demonstrează  că este cel mai bun prim ministru din ultimii 25 de ani.

Considerăm că premierul trebuie să-şi duca până la capăt mandatul încredinţat de români şi Parlament, deoarece pe agenda Guvernului sunţ teme importante care trebuie finalizate .

Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu îşi exprimă totala susţinere faţă de Victor Ponta, atât în calitate de prim ministru cât şi de preşedinte al partidului, deoarece, într-o ţară democratică, vinovăţia este stabilită de instanţa de judecată şi nu de o suspiciune, chiar  şi rezonabilă a procurorilor DNA.

Biroul Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD  Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.