DSC_0045Pierderea primarilor, a majorității în Consiliul Județean au făcut ca, de acum, Vasile Mustățea să se trezească, cel mai probabil, la realitate. Proiect după proiect, mai bine de trei sferturi dintre punctele de pe ordinea de zi au picat, la ultima ședință ordinară. Aceeași ședință care a demonstrat că el consideră instituția pe care o conduce drept propriul lui taraf.

După ce a văzut că proiectul cu demisia lui Grecu nu a trecut așa cum ar fi vrut el, cu de la sine putere, Mustățea a decis ca fiecare proiect care urma (și nu mai erau decât 12) să fie votat…nominal! Adică, pe sistemul: „Cutare consilier județean, cum votezi?”, iar răspunsul urma să fie consemnat în procesul-verbal al ședinței. Numai că, o asemenea decizie trebuia luată în plen, de către toți consilierii, conform regulamentului de funcționare.

În aceste condiții, pe surse, am aflat că sunt șanse maxime ca ședința ordinară a CJ din 30 septembrie să fie anulată de către Instituția Prefectului, tocmai pe motivul încălcării regulamentului de funcționare a consiliului.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.