Temperaturile se vor menţine destul de ridicate şi la început de lună septembrie, ia la Giurgiu maximele vor fi cuprinse, în perioada următoare, între 28 şi 32 de grade, scriu site-urile de specialitate.

ANM, prognoza meteo. Vremea în 3 – 10 septembrie 2018

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Meteorologii anunță că vom avea temperaturi care se vor situa peste norma climatologică a săptămânii în cea mai mare parte a țării, local mai ridicate în nord-vest, centru și est.

În schimb, vor fi precipitații abundente în vest și sud-vest. În restul teritoriului, vor fi precipitații normale perioadei. Excepție pot face regiunile nord-estice, unde este posibil ca precipitațiile să fie deficitare.

ANM, prognoza meteo. Vremea în 10  – 17 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul climatologic al săptămânii. E posibil să fie temperaturi chiar mai ridicate în nord est și pe litoral.

Precipitațiile vor fi în general apropiate de normele perioadei ale intervalului local în nordul și nord-estul țării. În sud și sud-est e posibil să fie precipitații mai abundente.

ANM, prognoza meteo. Vremea în 17 – 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normalul perioadei, posibil ușor mai ridicate în nord și nord-vest. Precipitațiile pot fi ușor excedentare în zona de munte și-n vest, centru și est, în restul teritoriului fiind apropiate de norma perioadei.

ANM, prognoza meteo. Vremea în 24 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii se vor situa în jurul normei climatologică sau pot fi ușor mai ridicate decât acestea în special în nord-vestul și centrul țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normele climatologice ale intervalului în majoritatea regiunilor.

Sursă: DCNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.