Ministru secretar de stat în relaţia cu Parlamentul, Valentin-Adrian Iliescu, a vorbit, joi, 22 ianuarie, în conferinţă de presă, despre cazul social-democratului Cristian Marciu pe care preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Vasile Mustăţea, l-a vrut „out” din funcţia de vicepreşedinte al CJ.

„Am asistat nu doar la încălcarea legii, ci la un proces pe care l-aş numi <<bagabonţeală politică>>, o ultimă încercare a unor incompetenţi de a rămâne la frâiele instituţiei respective”, a spus Iliescu.

El a precizat că s-a întâlnit cu Cristian Marciu de mai multe ori la Ministerul Dezvoltării(acolo unde vicepreşedintele CJ a mers pentru a aduce sutele de miliarde de lei vechi pentru proiecte în judeţ), decât în Giurgiu.

“Aceste eforturi n-au fost făcute de nimeni în toată ţara. Ceea ce a făcut Vasile Mustăţea este, în opinia mea, un atentat la interesul politicii adevărate, la interesul cetăţeanului”, a spus Valentin Iliescu.

Ministrul secretar de stat a menţionat că Marciu deranja în Consiliul Judeţean pentru că facea o politică a administraţiei şi pentru că este apreciat începând cu Liviu Dragnea, continuând cu ceilalţi angajaţi din Ministerul Dezvoltării şi culminând, desigur, cu primarii şi cetăţenii comunităţilor locale giurgiuvene. Sigur că acest lucru contrastează cu un alt fel de administraţie practicată acum, a mai zis Valentin Iliescu, aceea ce a ajuns “la cheremul unor şmecheraşi, interesaţi de banul public”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.