Autosuficienţa este pusă de unii la loc de cinste. Doar că, iată, nu ţine loc de profesionalism! Nu ţine loc de proiecte, de implicare, de seriozitate, de management cu rezultate pe măsură. Iar dacă vorbim despre Educaţie, e şi mai rău, autosuficienţa nu poate fi decât ca o boală. Într-o perioadă în care reforma trebuie neapărat să înceapă odată de undeva!, la Giurgiu, se curăţă peştele de la cap.

De prea multe ori cu ochii închişi la lucrurile făcute bune de unii, la fel şi la lucruri rele făcute de alţii, cei care nu ţin pasul se dau de gol mai devreme sau mai târziu.

Ministerul Educaţiei le răspunde celor doi din conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Gigi Oprişan şi adjunctul Virginia Renţea, cum că nu prea s-au încadrat… Le respinge contestaţiile şi le dă a doua oară un calificativ ruşinos(NESATISFĂCĂTOR) din care dacă nu învaţă nimic e şi mai trist.

Scuzaţi semi-truismul, dar poate intră la cap: în învăţământ, ca de altfel, în orice domeniu, trebuie să ne perfecţionăm, trebuie să învăţăm în fiecare zi unii de la alţii, să fim corecţi cu noi înşine, în primul rând. Ce-ar mai fi de spus?

Păi, căutăm lideri capabili, dedicaţi, perfecţionabili, serioşi, deci deloc autosuficienţi, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu!

P.S: Am intrat şi noi în posesia răspunsurilor primite de către cei doi, mulţumind pe această cale surselor de la Bucureşti.

Le ataşăm mai jos, pentru conformitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.