Chiar şi sâmbătă, 20 iunie, co-preşedintele PNL Alina Gorghiu iar a ieşit în presă şi a ţipat: demisia, Ponta!. Este tot ceea ce pare că ştie să facă Opoziţia, în vreme ce Guvernul Ponta îşi vede de proiecte, îşi duce promisiunile la îndeplinire, face treabă. Este declaraţia purtătorului de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc.

„Este o luptă acerbă, dar surdă dusă de PDL şi PNL să puna mâna pe Guvernare. Ţipă ei toată ziua că de ce Victor Ponta s-a operat în Turcia, deşi intervenţia chirurgicală a fost făcută de un medic român. Asta este preocuparea lor? În tot acest timp, însă, Guvernul lucrează, îşi vede de toate proiecte. Iată că, de la 1 iulie, vor fi deschise şase noi măsuri pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, fiind alocate 800 de milioane de euro suplimentar. Una dintre acestea se referă chiar la conversia a 35.000 de livezi, până în 2020”, a spus Cuc.

El a amintit şi de ambiţiosul program „Fiecare copil în grădiniţă”, prin intermediul căruia, părinţii cu posibilităţi reduse primesc tichete în valoare de 50 de lei, lunar. Programul respectiv va fi extins, până acum beneficiind de această facilitate părinţii a peste 2.400 de copii.

„Totodată, să nu uităm nici de reducerea TVA în serviciile din turism. Potrivit unei statistici recente, în primele 3 luni, România a fost vizitată de 356.000 de turişti, faţă de 300.000 în aceeaşi perioadă din 2014”, a mai declarat Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.