„Omul sfinţeşte locul”, fără îndoială, iar primarul PSD din Buturugeni, Dumitru Preda, este un exemplu în acest sens. Comuna menţionată este într-un continuu proces de modernizare şi dezvoltare, fiind vizate toate domeniile, de la infrastructură rutieră şi până la cea de educaţie.

La acest capitol, pentru că Educaţia este prioritară pentru social-democratul Dumitru Preda, la Buturugeni se lucrează la construirea uneia dintre cele mai moderne şi mari grădiniţe cu program prelungit din judeţ, poate chiar şi din ţară.

Primarul Preda şi echipa sa, colegi din Primărie, sprijiniţi de consilierii locali, au reuşit să acceseze fonduri europene pentru construcţia noii unităţi de învăţământ.

Primarul comunei Buturugeni, Dumitru Preda

Grădiniţa are o capacitate de 60 de locuri, iar micuţii vor fi împărţiţi în trei grupe. Unitatea va avea bucătărie, sală de mese, spaţii de odihnă şi de joacă, toate dotate la cele mai înalte standarde.

De asemenea, în exterior, vor fi amenajate locuri de joacă, spaţii de recreere, tot ceea ce copiii, dar şi dascălii lor au nevoie pentru ca procesul de educaţie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Proiectul prevede ca noua grădiniţă să fie gata în 2023, dar primarul Dumitru Preda îşi doreşte ca lucrările să fie finalizate chiar mai devreme.

Recent, parlamentarii PSD de Giurgiu au fost invitaţi să viziteze investiţia şi cu toţii au fost de acord că noua construcţie este una impresionantă.

„La Buturugeni, judeţul Giurgiu, vom avea una dintre cele mai mari şi mai moderne grădiniţe cu program prelungit. (…) Asta înseamnă când omul sfinţeşte locul, asta înseamnă ca o comunitate să aibă un primar priceput, harnic, implicat şi aproape de semeni, aşa cum este social-democratul Dumitru Preda. Este încă o realizare a administraţiei #PSD şi îl felicit atât pe domnul primar, cât şi întreaga sa echipă de la Buturugeni!”, a scris preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, pe Facebook.

“Am vizitat, ieri, alături de colegii mei parlamentari PSD de Giurgiu, Marian Mina şi Robert Cazanciuc, noua #grădiniţă cu program prelungit din comuna Buturugeni, unde lucrările sunt în plină desfăşurare. Noua grădiniţă va găzdui, în cele mai #moderne condiţii, 60 de prichindei şi va fi una dintre cele mai mari astfel de unităţi de #învăţământ din judeţul nostru, poate chiar din întreaga ţară, realizată cu fonduri europene. Îl felicit pe domnul primar #PSD Dumitru Preda pentru acest proiect atât de important pentru #Buturugeni!”, a scris pe Facebook şi preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

“Încrezători în echipa PSD Giurgiu după o vizită pe șantierul celei mai mari grădinițe cu program prelungit pe care am văzut-o realizată din fonduri europene. Felicitări domnului primar Dumitru Preda și întregii sale echipe din comuna Buturugeni”, a notat pe pagina sa de Facebook şi senatorul Robert Cazanciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.