Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean sirian, în vârstă de 40 de ani, care încerca să treacă ilegal frontiera în ţara noastră.

În data de 13.05.2022, în jurul orei 01.15,  în zona adiacentă a Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră planificaţi în serviciu să execute supravegherea zonei au observat cu ajutorul autospecialei de termoviziune, o persoană, care se deplasa pe jos, încercând să ocolească punctul de trecere al frontierei.

          Aceasta a fost interceptată de către polițiștii de frontieră, fiind depistată în zona adiacentă a Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana în cauză este un cetăţean sirian, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul nu deținea documente de identitate asupra lui. Acesta a declarat că intenționa ca prin trecerea ilegală a frontierei de stat să ajungă într-o țară din vestul Europei.

Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză a fost predată reprezentanților Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comunicat de presă ITPF Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.