Conducerea Serviciului de Ambulanţă Giurgiu ne-a transmis un comunicat pe care îl redăm integral:

“În aceste vremuri, în care sistemul de sănătate reprezintă linia întâi în lupta cu pandemia provocata de COVID-19, iar situația agenților economici la nivelul tarii cunoaște noi reguli de funcționare și adaptare, funcționând dupa ordonanțe de urgenţă, în municipiu Giurgiu încă se mai găsesc oameni de bine care știu să iși ajute aproapele. Astfel, administratorul societății SC AMON S. R. L, mai bine spus Restaurantul Perla, reprezentată de familia Pencea, a donat Serviciului de Ambulanta Judetean Giurgiu trei tuneluri de dezinfectare personal. Acestea au o valoare de 12.000 de lei şi urmează să fie instalate în substatiile din județ; Ghimpati, Clejani, Bolintin.

Sprijin a fost primit de către Serviciul de Ambulanţă Giurgiu și pentru acoperirea celei de a patra substaţii, din Mogoșesti, prin ajutorul unei asociații din Giurgiu, toate acestea urmând a fi ridicate și puse în funcțiune imediat după Sfintele Sărbători Pascale!

Mulțumim pe aceasta cale și speram ca Bunul Dumnezeu sa ne călăuzească drumul, astfel încât lupta împotriva virusului sa fie câștigată cât mai curând!”, director SJA Giurgiu, Gabriela Lupu.

Foto: Arhivă Internet

1 COMENTARIU

  1. […] Conducerea Serviciului de Ambulanţă Giurgiu ne-a transmis un comunicat pe care îl redăm integral: “În aceste vremuri, în care sistemul de sănătate reprezintă linia întâi în lupta cu pandemia provocata de COVID-19, iar situația agenților economici la nivelul tarii cunoaște noi reguli de funcționare și adaptare, funcționând dupa ordonanțe de urgenţă, în municipiu Giurgiu încă […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Un renumit restaurant din Giurgiu a donat Ambulanţei trei tuneluri de decontaminare […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.