Un dascăl din Mârşa a postat, pe Facebook, un comentariu incendiar, după ce profesorilor din comuna respectivă li s-ar fi cerut să participe la un marş electoral, prilejuit şi de apariţia în localitate a şefului PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Profesorul respectiv susţine că ar fi primit un mesaj în care i se spune că „TREBUIE” să fie prezent la acţiunea electorală respectivă.

Domnilor Ionut Popa si Dumitru Beianu,

(fiind civilizata va numesc domni)

Este bine cunoscut faptul ca este interzisa realizarea unei campanii electorale in scoli.

Incalcand prevederi fundamentale enuntate in Legea Educatiei Nationale nr 1/2011, care stipuleaza independenta fata de doctrine politice si interdictia activitatilor de natura politica in unitatile de invatamant, astazi, dumneavoastra, ne-ati anuntat ca TREBUIE sa va insotim maine in campanie electorala. Sunteti JALNICI!!! Daca pana acum ati fi avut 1% sanse sa va voteze cineva, acum nu mai aveti.

Sa va informez, domnilor, ca NU TREBUIE!!! NU! NU! NU!

NU ma poate obliga nimeni sa merg nicaieri!

Domnilor, ( din nou sunt politicoasa, cu toate ca m-ati scos din sarite) eu stiam ca noi, invatatorii/ profesorii suntem in scoli pentru a educa copiii, nu pentru a va face dumneavoastra campanie electorala.  Ce denota cerinta dumneavoastra??? Denota lipsa de respect pentru parintii elevilor nostri. Dvs va ganditi ca daca ma vad parintii ca umblu cu domnul Ionut Popa prin comuna il vor vota??? Sa va raspund eu: NU! NU il vor vota! De ce? Pentru ca parintii gandesc singuri, nu gandim noi pentru ei. Sa ma corectati daca gresesc.

Plin de respect,

un simplu cadru didactic!„.

Candidatul PNL la Primăria Mârşa o dă la întors şi susţine, tot printr-un comentariu, pe Facebook, că ar fi fost doar o „sugestie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.