Tânărul social-democrat Cosmin Lazăr, consilier județean, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant pe care îl redăm aici integral:

”Împreună cu câțiva prieteni am hotărât ca de aceste sărbători să facem o vizită unor oameni cu care viața nu a fost prea generoasă, purtându-i departe de casele lor și a căror existență este discutată din păcate de multe ori doar în termeni statistici.
În centrul pentru #refugiați de la Giurgiu am întâlnit oameni deosebiți, din toate colțurile lumii, cu religii și culturi diferite, fiecare având o poveste proprie, dar care, la un moment dat, începea să semene.

Deși majoritatea nu sunt creștini, s-au bucurat să afle despre tradițiile și credința noastră.
Au fost bucuroși să primească daruri și foarte deschiși la ideea de a împodobi împreună #BRADUL DE CRĂCIUN. Mulțumim celor care au făcut ca acest gest să fie posibil și ar fi bine să nu uităm că indiferent de câte lucruri ne fac sa părem diferiți, sunt un infinit de alte aspecte care ne fac sa fim la fel!

P.S. STIU CA O POZA AR FI FACUT CAT 1000 DE CUVINTE, INSA REGIMUL DINTR-UN ASTFEL DE CENTRU ESTE SIMILAR UNITATILOR MILITARE

#CrăciunPentruToți”, a scris Daniel Cosmin Lazăr pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.